Din ciclul: N-aţi întrebat, vă răspundem!

Ce mai mîncăm noi seara... prin noi a se înţelege cei doi adulţi, şi parţial, copilul Radu. 
Aşadar: păstrăv prăjit cu lămîie şi usturoi plus garnitură de conopidă cu fasole verde. Două dintre păstăi sînt din sera proprie. Spun asta ca să înţelegeţi că cele patru feluri de mîncare au în comun cîte ceva producţie proprie, e drept că în primul caz, foarte puţin ceva-ul ăla!
Un fel de salată din fasole verde (integral din seră, cu asta am epuizat producţia acestui an, se impun măsuri corective pentru anul viitor) cu morcovi sote, fusili, parmezan, ulei de măsline şi sos de soia. Nu e în fotografie dar a mers foarte bine cu usturoiul verde cultivat din căpăţînile primite de la unchiul din metropola Giubega.
Îngheţată cu nuci şi stafide, cu biscuiţi integrali şi căpşuni, zmeură, frăguţe din ce mai oferă grădina la ora asta.
Meniul din seara de Paşti, vi-l arăt cu foarte mare întîrziere: primul spanac din seră, cu pleurotus şi ochiuri.
În caz că aţi găsit ceva să vă inspire, să vă fie de bine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena