Ultimele știri pe scurt

1. Am pierdut pariul cu CC cum că ieri nu va fi foarte aglomerat la cinema. Rula Skyfall. (L-am convins să vină la film pe motiv că trebuie să o ascult pe Adele pe coloana sonoră.) Data trecută cînd am fost într-o sîmbătă la Batman 4, deabia dacă era jumătate de sală. De data asta, erau aproape toate scaunele ocupate. Cu toate acestea, personalul era extrem de plictisit-obosit, la un moment dat s-a oprit filmul, nu s-au sesizat, s-a dus un amic, a trezit o tanti, dormea sub păturică, să repornească proiecția. În fine, nu e rău filmul, ce mi-a plăcut cel mai mult a fost rolul negativ interpretat de Javier Bardem (Silva). Cu o freză blondă și extrem de antipatic exercita fascinația unui șarpe care se pregătește să te înghită. 
2. Am reușit să îmi stric epilatorul. Îl aveam de cinci ani, am fost tare mulțumită de el, a rezistat la tot soiul de șocuri, full-contact cu gresie, ciment, parchet. De data asta a făcut cunoștință apropiată cu hanoracul tricotat cu care stăteam prin casă. A tras fire din el pînă a rămas înțepenit și și-a dat obștescul sfîrșit, lăsîndu-mă cu un sfert din operațiune încheiată. Mi-am cumpărat unul nou, cel din stînga, aceeași firmă, un alt model, l-am cerut pe cel mai basic pe care îl aveau, că n-am încredere în mine că n-o să aterizeze în cele mai nebănuite locuri. Foarte drăguțe domnișoarele de la Altex. Ne-am amuzat că cea care s-a ocupat de garanție m-a întrebat dacă vreau să îi fac probă, eu și cea de la casă am început să ne întrebăm cum ar fi să încep o epilare rapidă în mijlocul magazinului. Tanti l-a testat totuși, să văd că se învîrt discurile.
3. Atunci cînd am adus unul dintre ghivecele mari cu Yucca în casă, avea și regina nopții răsărită spontan la rădăcină. Încă rezistă acolo iar holul meu e parfumat și acum. Cred că știu și plantele astea cum să se dea bine pe lîngă mine.
4. De fapt asta este cea mai importantă știre: am din nou computer conectat la internet. Îl am de vineri dar am avut un program destul de încărcat și nu mi-am găsit timp să scriu pe blog. Are ceva zgomot de fond mai puternic, cîteodată zici că e un avion pregătit de decolare dar se mai și potolește și îi iert tot pentru spațiul dublu de stocare pe care îl are. La frenezia mea fotografică, cel vechi era deja aglomerat pînă aproape de sincopă.

Comentarii

  1. Am ajuns si eu la Skyfall ieri, si sa sti ca era destul de multa lume...de fapt , eu nu am mai vazut niciodata atat de multa lume la Arta:)
    si...coloana sonora este...minunaaata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem epilatoare la fel! Les grands esprits se rencontrent:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Carmen - mă bucur că ți-a plăcut, o ascultasem înainte să văd filmul, e chiar faină! Nici eu nu am mai văzut atîta lume la Arta.
    @ Ioana - ha, știam eu că epilatorul ăsta este o alegere bună! ;) Și da, nu întîmplător am dat peste blogul tău!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena