Ce să facem mîine?

În primul și-n primul rînd, mergem la Copacul bîrfitor sau copacul cu bîrfe sau cum vreți voi să traduceți drăguțul nume Gossip Tree! Cum urcați dinspre Orașul Vechi scările spre Piața Huet, înainte de WeinKeller găsiți micul și cochetul magazin cu lucruri altfel, create de tineri designeri. Mîine, de la 12 după amiaza la 12 noaptea, fetele cochetele au parte de reduceri de toamnă! Sales & the City! Nu numai atît, mai aveți și prăjituri din partea casei, ceai de la Tea Spot Cafe și super coktailuri oferite de Kleines Cafe!
După ce ne luăm hăinuțe și accesorii noi, fuga la Mall, să vedem sau revedem filmul lui Tudor Giurgiu, Despre oameni și melci. Eu l-am văzut în cadrul TIFF, merită, s-ar putea să găsiți ceva altfel cei care l-ați mai văzut pentru că, la proiecția din vară, regizorul spunea că filmul nu este încă în faza finală. 
Despre oameni și melci va rula la intrarea în magazinul Altex, la Promenada Mall, de vineri 14 septembrie pînă joi 20 septembrie. Între 14 și 16 septembrie filmul va rula de trei ori pe zi, de la orele 16, 18 și 20 iar în perioada 17 - 20 septembrie va rula de două ori pe zi, de la orele 18 și 20.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena