Ce probleme mai am...

N-am apucat să vă povestesc despre "antrenamentul" ușor schimbat de la bazin. Asta pentru că Doru a început să urmărească nușce documentare și a venit cu idei noi de chinuit lumea aka pe mine, că pentru el cred că e mai fun! Cînd începusem și eu să nu mai pufăi ca trenul la crawl (și ăla ajutat de labele de înot), Doru vine cu ideea de a înota liber din cap și picioare... adică mîini ioc sau doar cu o mînă, de parcă eu aș fi wonderwomanindisguise! Suuuper obositor! O altă găselniță ar fi număratul datului din mîini... cică 22 de brațe la crawl per 25 metri ar fi maxim. Să vă zic de cîte ori am dat eu? Fără lăbuțe ajutătoare?... De 35 la dus... 31 la întors, că m-am strofocat! Diferență dramatică! La fel ca la înotat pe sub apă bazinul în stilul bras... Doru dă de 6 ori din brațe, că de... el e mare și poate! eu de 11 săptămîna trecută, respectiv de 10 ori în ultimul weekend! Pe deasupra, dau de 12 ori! Vă dați seama că acum va trebui să mă ambiționez să cobor sub limita asta data viitoare...
Dacă tot vorbim despre bazin, trebuie să vă spun că spiritul meu ecologist este greu încercat... pe de o parte mă bucur că au pus robinete cu temporizator acolo, oricum eu porneam dușul doar la clătit, dar... mi-e dor să las jetul de apă să îmi curgă pe spate, era un bun masaj după înot! Plus că le-au pus la o înălțime mare... cînd am întrebat cum se descurcă copiii de la cursurile de înot, răspunsul a fost că se cațără pe țevi, lucru care nu mi se pare normal, că mă gîndesc că oricînd se poate întîmpla ceva nașpa!
Și, ultima chestie! M-am abținut din greu să nu îi spun cîteva de față cu copilul unei mămici din vestiar. Nu i-am mai văzut pe acolo, erau trei, mama, tatăl și copilul, băiat, cam la vreo 8 ani. Unde credeți că a venit puștiul să se schimbe? În vestiarul femeilor! Măcar el avea ceva mai mult bun simț decît mama, pentru că a insistat de cîteva ori să meargă să se schimbe alături de tatăl său. Maică-sa nu și nu! Adică l-a ținut acolo, cu alte trei femei care trebuiau să se schimbe... și zău dacă găsesc asta sănătos, chit că am încercat să țin prosopul pe mine în toate felurile ca să nu îi dau idei copilului!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena