Jucăria ta, bucuria altuia!

De joia aceasta, Freecycle este din nou prezent în Tîrgul de Crăciun din Piața Mare. Sînt convinsă că fiecare aveți pe acasă lucruri pe care le mutați dintr-o parte într-alta, copiii s-au plictisit de jucăria sau cărticica respectivă, nici să o aruncați nu vă vine... Acum puteți face ceva cu ele! La standul Freecycle veți găsi voluntari bucuroși să vă explice conceptul Freecycle și cum putem să încercăm să ieșim din spirala consumului, dînd mai departe lucrurile care nu ne mai trebuie dar pot fi utile altcuiva. Îi găsiți acolo astăzi, între orele 15 și 19, joia și vinerea viitoare, între orele 17 și 21 și sîmbătă, 18 decembrie, în intervalul 15 - 19. Copiii dvs. pot schimba jucăriile, cărțile, jocurile aduse de ei cu altele de la stand sau le pot dona. M-am bucurat să văd foarte multă lume deschisă la ideea de a "recicla" lucrurile, în timpul petrecut de mine la stand, joia aceasta! Vă atașez și o parte din comunicatul Freecycle:
"Poţi să schimbi cărţile pe care le-ai citit cu unele pe care le-au răsfoit cu drag alţi sibieni, CD-uri / DVD-uri originale pe care le-ai ascultat de prea multe ori şi, mai ales, JUCĂRII.

Convinge-ţi copilul că jucăriile pe care le-a uitat într-un coş aruncat într-un colţ al camerei pot să fie bucuria altui copil. Fiecare copil care vine la standul Freecycle® cu o jucărie va primi alta în schimb. Noi credem că obiectele încă funcţionale nu trebuie aruncate numai pentru că ne-am plictisit de ele. Reciclează-le într-un mod util: dă-le altcuiva.

Dacă ai jucării pe care vrei să le donezi, le acceptăm bucuroşi. Toate jucăriile care vor rămâne în urma acţiunii de la Târgul de Crăciun vor fi donate copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Turnu Roşu, precum și copiilor din 5 familii cu dificultăţi financiare din satul Racoviţa."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena