Gordos în Atrium

Dacă sînteţi pasionaţi de a şaptea artă şi nu vă mulţumeşte frecvenţa cu care puteţi să vedeţi un film de calitate la cinematograful din Sibiu, de ieri avem şi Cinemateca Atrium, o serie de proiecţii gratuite de film, cu producţii artistice prezentate în cadrul TIFF sau filme documentare. Vor avea loc în fiecare marţi, începînd cu orele 21:00, pînă în 21 decembrie.
În debut, am văzut ieri Gordos = Graşii, un film din 2009, în regia lui Daniel Sánchez Arévalo, ce a cîştigat anul acesta Premiul Publicului la TIFF. În aceeaşi regie am mai văzut în primul an de TIFF la Sibiu, filmul Azuloscurocasinegro (Albastru închis, aproape negru). Ştiu că şi atunci am fost impresionată, mi s-a părut original subiectul, modul de tratare, plus că europenii (spaniolii aici, nu uit nici de fascinaţia mea pentru Almodovar) au un cu totul alt stil de a face film sau de a sonda în viaţa de lîngă noi.
În Gordos, mai mult decît o poveste cu şi despre persoane supraponderale, este vorba despre autocunoaştere, găsire şi acceptare de sine şi iubire, multă iubire, mai mult sau mai puţin împlinită, ca toate poveştile adevărate. Dacă reuşiţi să îl vedeţi, pregătiţi-vă să rîdeţi cu un ochi, să plîngeţi cu amîndoi şi invers.

Gordos - Segundo Trailer
ÎncÄ�rcat de hawkbcn. - Watch the latest news videos.

Comentarii

  1. daca ai pomenit de obsesia ta pentru Almodovar in timp ce prezinti filmul asta, clar ca merita vazut. trailerul e bestial
    sa vad acum cum scot omul din grota, sa-l duc la film

    RăspundețiȘtergere
  2. Apăi... la cum te ştiu, nu scoţi omul din grotă... eventual aduci filmul în grotă!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. dus! :D

    is mortaaali, pacat ca nu stiu spaniola(merge si cu subtitrarea in engleza)

    RăspundețiȘtergere
  4. Suuuupeeer! Ma bucur ca l-ai vazut! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena