Vine o zi si vine un festival...

De miine va incepe nebunia anuala a Festivalului International de Teatru, cu aprecierile si criticile de rigoare! Eu una, ma bucur foarte mult in fiecare an ca exista, si ma bucur si mai mult atunci cind apuc sa vad cit mai multe dintre spectacole. Anul asta, multumita Corinei, am bilete pentru 8 dintre ele. Pe linga, sa vedem, poate voi reusi sa merg la mai multe, vor fi si spectacolele de strada, blamate de catre unii dintre sibieni ca fiind prea aproape de circ. Nu conteaza, unele dintre ele au fost chiar reusite, imi amintesc de multe povesti fantastice conturate pe cerul si cladirile Sibiului!
Miine, voi merge si la deja obisnuita Masa Critica, din ultima vineri a lunii, ce nu are nimic comun cu festivalul, chiar ma intreb pe unde ne vom strecura cu bicicletele prin zona centrala!
Sigur voi incheia seara cu concertul Holograf, din Piata Mare, orele 22:10, spectacolul de strada al francezilor de la Transe Express cu Dansul noptii/Mobilissimo si bineinteles, focurile de artificii!!! Stiiiuuu, e criza si astia arunca banii pe pocnitori (asa-i ca asta va trece prin minte?) dar tot ma voi bucura de ele, sper sa nu ploua cumva!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena