Focus 2009 versus Common Beauty 2009

Nu vă povestesc multe despre cele două expoziții foto, foarte diferite ca și tematică, vă spun doar că merită să vă rupeți din timp pentru a le vedea. Pînă atunci, unul dintre nelipsitele mele colaje, așa, să vă faceți o idee...

Comentarii

  1. asa, invata-i de mici ce-nseamna frumusetea :D
    mai ales prin ochii, mana si camera lui Stanese, care are idei interesante ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să ştii că lui Arin i-a plăcut mai mult la expoziţia de la Primărie. Era acolo la întîmpinat invitaţii o domnişoară foarte drăguţă. N-a putut să îi reziste... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu le rezist hostesselor, trebuie sa ma duc cu ochelari de cal si plici de muste pentru ajustat directia de privit(pliciul nu-l folosesc eu :-s)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca să-ţi dai seama cît e de "trainat" puştiul, după ce am plecat de acolo mi-a spus că îi plăcea de d-şoara pentru că era frumoasă şi la exterior... şi la interior!!! Şi cînd l-am întrebat cum şi-a dat seama de asta mi-a spus că era foarte drăguţă la exterior şi s-a purtat foarte frumos cu el... Aşa că, tot respectul! Mai avea şi ditamai camera foto de gît, presupun că era şi fotograf!

    RăspundețiȘtergere
  5. ziceam eu bine mai sus ca e bine sa inceapa de mici ;)

    off topic - ai auzit ca la cursurile de dans din oras e penurie de baieti? dupa mintea mea de acum m-as inscrie sa le "trag de codite" si acolo. cel mare a fost inscris cat era inca aici si cred ca face foarte mult pentru dezvoltarea comunicarii(si nu numai ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena