Cosmos

Știți deja că nu mă pot abține să nu povestesc despre isprăvile copiilor mei! Azi vă arăt desenele lui Radu, în Paint, se pare că are o obsesie cu spațiul cosmic, astea sînt cele patru variante rezultate în timp, pînă astăzi! Cum mama lui nu îl prea lasă pe calculator, primele două sînt din septembrie, a treia din noiembrie și ultima, cea cu era glaciară și pe fond albastru, de astăzi. Mie mi se par interesante, normal, e fiu-meu!!!

Comentarii

  1. sunt interesante, mie chiar imi plac cum le-a facut :)

    de cand stateau cu mine mai am ceva facut de ei cu avioane si vase de pirati; acum ar trebui sa ii las un pic sa se joace, cand vin de sarbatori, sa vad ce le mai poate capul. daca mai au interes pentru desen

    cea mai interesanta faza cu desenul era, pentru mine, expunerea desenelor pe o tema data la gradinita, se semnau pe foaie - erau unii la care puteai ghici cat d eiubiti sunt, sau in ce mediu traiesc(patriarhal, matriarhal, uitati...)

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi plac, dar eu pot fi acuzată de subiectivism. Interesantă faza de la grădiniță, nu m-am gîndit să psihanalizez desenele copiilor... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe langa faptul ca il pasioneaza spatiul cosmic, eu vad si talent:) Sustine-l

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc, Lillee! Anii trecuți a fost la desen, anul ăsta l-am dus la germană, vedem, poate reluăm și desenul, le place amîndurora!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena