Școala de bani...

Rachetutza : Probabil că ați aflat de prin bloguri sau de prin ziare, că există un concurs, Școala de bani, sponsorizat de BCR. Perioada de calificare s-a încheiat, m-aș bucura să mă susțineți, echipa mea este Rachetutza, am trecut de testul preliminar! Există premiu și pentru cel mai activ susținător al unei echipe plus că sînt o grămadă de lucruri de învățat de acolo și extemporale cu premii, pentru susținători și vizitatori!


Comentarii

  1. pentru vizionare profil, sustinere, orice... pe scoaladebani trebuie facut cont. inca un cont, inca o parola, hehe...

    daca tu esti rachetuta, succes:
    http://www.youtube.com/watch?v=BAGaIBawOdE
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc de încurajări și de clipuleț, a fost unul dintre filmele preferate ale copilăriei (nu că am fi avut multe de ales)! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am auzit. Depsre ce e vorba? Lasa-mi un email. Nu vad nimic pe aici, link ceva.
    George,
    bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îți las link la pagina mea... http://www.scoaladebani.ro/index.php?option=com_community&view=profile. Înscrierile ca și echipă participantă în concurs s-au încheiat dar poți cîștiga premiu pentru cel mai activ susținător al unei echipe sau există posibilitatea participării la niște teste zilnice, fiecare cu un premiu de 300 RON.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena